Pascal 25, 3241 MB Middelharnis (Bedr.Terrein Oostplaat)
+31 (0)6-475 80 694

Evenementen

Onze Western Star Truck te zien in de Nederlandse speelfilm "Alberta" welke op maandag 26 september 2016 in première is gegaan tijdens het Nederlands film-festival te Utrecht. Medio november 2016 in de bioscoop.

Onlangs is onze Amerikaanse vrachtwagen combinatie gebruikt voor een foto-shoot voor “De sterkste man van Nederland”. Zoals het er nu uitziet zal de combinatie in de toekomst meerdere malen beschikbaar worden gesteld voor de officiële wedstrijden.

Enige tijd geleden heeft de truck mee gedaan aan het grootste promotie evenement met Amerikaanse trucks ooit op de Nederlandse wegen. Speciaal voor deze gelegenheid was de gehele combinatie mat zwart gemaakt (gewrapt) .

Op zaterdag 7 juni 2014 was de truck aanwezig  bij de opening cq. open dag van de geheel vernieuwde Spuiterij van Lint te Middelharnis. Spuiterij van Lint heeft op de oude lokatie aan de Pascal een geheel nieuwe loods gebouwd met nu ook een vrachtwagen spuitcabine. Van Lint beschikt hiermee als enige in de omgeving over een heuse spuitcabine van maar liefst 15 mtr lang voor vrachtwagens en bussen. Westernstar had de primeur, om als eerste gebruik te maken van deze cabine voor de truck en trailer. Proficiat Boudewijn.

Zondag 27 april 2014 is de combinatie aanwezig geweest bij  "American Sunday" op het circuit van Zandvoort. Hier werden bij de stand van "R-BRUSH" de enorme special paint afbeeldingen op trailer worden geshowd. U heeft daar kunnen genieten van deze en andere  fantastische werken van Ronald Bagijn.

 In het kerstnummer (no1-2015) van de Truckstar is een uitgebreid artikel opgenomen met veel mooie foto's van de Western Star en trailer. Zeker de moeite waard om te lezen.